DE FUNDERING VAN JOUW HERSTEL IN ÉÉN WEEK

Fysiek

Emotioneel

Mentaal

herstellen

Hoe werkt het? 

We starten je weg naar je herstel  met een week op één van onze locaties. Deze locaties zijn geselecteerd op hun ligging en rust, midden in de natuur. Tijdens deze  week leggen we een stevige basis voor je fysiek, emotioneel en mentale herstel. We herstellen je energiesysteem, maken ruimte voor nieuwe energie en leggen de basis om voortaan betekenisvol te leven en te werken. Met ons professionele team werken samen met jou aan de zes gezondheidspijlers van Stichting IkiBuntu.

234+ dagen

Gemiddelde duur van psychisch verzuim

290+ dagen

Gemiddelde duur van een burn-out
METHODE

Na afloop

Na de herstelweek ga je terug naar huis. We spreken af elkaar drie maanden lang tweewekelijks te ontmoeten op een vooraf afgesproken tijd en locatie. Dit gaat in goed overleg met jou en kan dus ook in of rondom jouw woonplaats zijn. In deze ontmoeting bespreken we jouw voortgangsproces. 

Daarnaast krijg je toegang tot ons online platform en boek je hier (indien je behoefte hebt aan extra ondersteuning) losse videoconsulten met onze  professionals. Ook is het mogelijk om vragen te stellen in onze online community of via de chatfunctie. Dit platform is toegankelijk via een app op je telefoon. Zo heb je altijd ondersteuning in je broekzak tijdens én na onze 12-weekse aanpak. 

stop met dat burn-out gedoe. 

Bekijk hieronder onze beschikbaarheid en neem contact met ons op. Laat je overtuigen van deze bewezen aanpak. Wij staan klaar om te starten met jouw herstel!