Non-profit organisatie

Stichting IkiBuntu is een non-profit organisatie en ontwikkelde een unieke aanpak in het voorkomen en herstellen van burn-out klachten. We werken vanuit Ubuntu, een Zuid-Afrikaanse levensfilosofie, waarbij we aandacht hebben voor zes leefstijlpijlers. Hieraan wordt invulling gegeven door een groep gekwalificeerde zorgprofessionals. 
herstel diabetes omkeren

INVESTERING

Als non-profit stichting hanteert IkiBuntu een mensgerichte benadering voor deelname aan ons unieke burn-out aanpak. Dit betekent dat we niet werken met een standaard programma. Het betekent wel dat we samen met de deelnemer bekijken wat zijn of haar behoeften zijn. Op basis daarvan stellen we een team van professionals samen die gaan ondersteunen in het herstel van de burn-out. Hierdoor investeren werkgevers een eerlijke prijs voor het herstel van haar werknemers, omdat deelnemers precies datgene ontvangen wat ze nodig hebben voor het herstel. De investering voor deelname is dus afhankelijk van de behoeften van de deelnemer en de daarmee gepaard gaande samenstelling van ons team. We streven er echter naar om onze diensten zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen geholpen kan worden. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie over deze mensgerichte aanpak.

oVER IKIBUNTU

IkiBuntu is een samenvoeging van het Japanse woord Ikigai en het Zuid Afrikaanse woord Ubuntu. Ikigai wordt in Japan gezien als de sleutel naar een betekenisvol leven. Het komt voort uit datgene wat jij belangrijk vindt, waar jij van houdt, wat je goed kan en waar je de wereld mee wilt dienen. Ubuntu komt voort uit culturele tradities van gemeenschappen in Zuidelijk Afrika. In verbinding met elkaar en de omgeving kunnen wij bestaan. Samen dragen we zorg voor elkaars gezondheid, veerkracht en vitaliteit. Vanuit deze filosofie werken we aan de balans tussen zes leefstijlpijlers met als resultaat: Duurzaam herstel.

stop met dat burn-out gedoe. 

Bekijk hieronder onze beschikbaarheid en neem contact met ons op. Laat je overtuigen van deze bewezen aanpak. Wij staan klaar om te starten met jouw herstel!