VERSCHILLENDE EXPERTISES MET ÉÉN DOEL


DUURZAAM HERSTEL

Wout Peters

Initiatiefnemer Stichting Ikibuntu en Master Healthy Ageing Professional. Wout is het eerste aanspreekpunt voor werknemers en organisaties.

Rineke Dijkinga

Rineke is voedingsdeskundige en auteur van boeken op het gebied van voeding & leefstijl. Begin 2022 waren er ruim 300.000 boeken van haar verkocht.

Sandra Niezink

Sandra is expert op het gebied van de mind-body connectie. Ze zet dit in door een combinatie te maken tussen kennis, beleving en actie voor duurzaam resultaat.

Meike

Meike is gecertificeerd emotiecoach. Ze is er voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen terwijl ze zich toch afgewezen, ongezien, ondergewaardeerd, tekortgedaan, angstig, bozig, uitgeblust, verdrietig of gefrustreerd voelen.

Joost

''Emoties als blijdschap, woede, angst en ook stress beïnvloeden onze ademhaling en dit heeft effect op onze veerkracht, gemoedstoestand en gezondheid. Een verkeerde ademhaling kan leiden tot psychische, fysieke en mentale klachten.''

Charissa

Eigen keuzes maken, zelf regie nemen over mijn leven, maar ook kritisch kijken wat ik zelf kan doen om iets te verbeteren – dat typeert mij. Van daaruit komt ook mijn wens naar voren om andere mensen te motiveren om eigenaarschap te nemen over hun vitaliteit.

stop met dat burn-out gedoe. 

Bekijk hieronder onze beschikbaarheid en neem contact met ons op. Laat je overtuigen van deze bewezen aanpak. Wij staan klaar om te starten met jouw herstel!