concept VOORSORG


rAAK ONDER DE INDRUK VAN HET ZELFHERSTELLEND VERMOGEN VAN JE LICHAAM

concept Voorsorg

Voorsorg is een concept van IkiBuntu dat gericht is op Veerkracht & Vitaliteit. De focus ligt op het ervaren van een positieve gezondheid, waarbij je op een nieuwe unieke manier leert om voor je lichaam te zorgen. Je zult onder de indruk raken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het concept Voorsorg biedt voor ieder mens fantastische mogelijkheden om te herstellen van overgewicht, hoge bloeddruk, Burn-out, stemmingswisselingen, hormonale schommelingen, etc.

Geen standaard programma 

Door met steun van deskundigen zelf invulling te geven aan zes gezondheidspijlers, kun je in het klooster van Zenderen op adem komen en weer energie opdoen. Energie die je nodig hebt om de regie te nemen in de zorg voor je eigen gezondheid en die van je medemens.


Omdat het concept geen programma is, zullen we samen met jou afstemmen hoe we voor elkaar van betekenis kunnen zijn. ‘Geen zorg kan zorgen zonder kennis van het levensverhaal’. Dus nodigen we je van harte uit om minimaal 3 dagen in het klooster van Zenderen te verblijven. Samen gaan we dan afstemmen hoe we het pad naar het ervaren van een positieve gezondheid gaan bewandelen.

PraktischE informatie 

De prachtige locatie van IkiBuntu in Zenderen.

ontspannen herstellen in Zenderen

Kom op een ontspannen manier herstellen in Zenderen. Op de locatie in Zenderen biedt IkiBuntu een fysiek hersteltraject aan van 12 weken, waarbij je de eerste week een paar dagen in Zenderen bent om de basis van je herstel te leggen. Gedurende het traject ben je natuurlijk altijd welkom in Zenderen en bespreek je waar jij behoefte aan hebt. Naast de fysieke begeleiding is er ook ondersteuning via een digitaal platform. Hier sta je in contact met andere deelnemers, zorgprofessionals en krijg je 1-op-1 coaching. Anders dan in een normaal programma richt dit concept zich  op de behoefte van jou als individu. Hoe voel je je? Waar heb jij behoefte aan? Heb je bijvoorbeeld last van specifieke angsten? Het 'programma' ontstaat daar waar de professionals met jou in contact zijn. IkiBuntu werkt met 6 gezondheidspijlers: steunend netwerk, voedend eten, natuurlijk bewegen, bewust ontspannen, betekenisvol leven, uitgerust wakker worden. Daarbinnen ligt alles open en ga je samen met IkiBuntu aan de slag.


Wil jij graag herstellen of heb je vragen over dit traject, bijvoorbeeld over de specifieke inhoud en kosten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan telefonisch, met een video-call of live in Zenderen onder het genot van een kop koffie.


NB: Bij het concept Voorsorg kan ook gekozen worden voor een 3-daags traject. Dat vindt plaats een weekend van vrijdag t/m zondag. De 1e startdatum van dit traject is 20, 21 en 22 januari 2023

Wanneer start de volgende groep?

Maandag 30 januari 

Kosten

Deelgeven

Tijd

10:00 uur.

Locatie

Zwanenhof, Retraitehuisweg 6 , 7625 SL Zenderen